divendres, 11 de juliol del 2008

QUIN BARÇA QUE TENIM...

Com pot ser que tinguem aquesta capacitat auto destructiva del nostre Barça.
És ben veritat que el Barça és un gran exemple de la manca d'auto estima dels catalans.
Ve un paio, possibilita una “Moció de Censura” amb el suport d'algun poderós, aquest home, sincerament, amb la pinta que té no està sol, ...no és sap posar la corbata recta.
El suport necessari era d'un 66 % de la massa social que votava, però amb un 10 % que anés a votar, ja havia prou.
Una altra herència del Núñez. Ara resulta que el Laporta no vol marxar, (les seves raons tindrà) per què diu que li feia falta el 66 %, i amb el 59 % no està obligat a marxar,i l'acusen de no tenir ètica.En que quedem, apliquem els estatuts, o no. Si no s'arriba al mínim exigit, per què no se li respecta. Alguns ja esperen mals resultats esportius per treure els mocadors. (Pobre Guardiola)
És lo de sempre, dividits entre Nuñistes, Gasparistes, Vangalistes, Cruiffistes. Recordeu el primer any d'en Koeman, que si la paella, que estava gras, o al Bakero quan tirava la pilota enrere, i al Guardiola, que si era un “pesetero, o al Txiki que corria massa i és passava de frenada.
Al final aquí els grans culpables son els jugadors – pendons, que han passat de tot, i això s'oblida.
Abans era dels que anava cada 15 dies a Can Barça, però el soci m'ha tret les ganes. Als cinc o deu minuts ja xiulaven, així no és pot anar per què ens fem dèbils, i al futbol hem d'anar a gaudir de l'espectacle
L'aficionat però, és diferent, és fidel, dona suport als bars, quan pot als desplaçaments crida i anima, però es clar, aquest no vota, i per tant, quan el Laporta marxi i vingui el nou salvador, diuen que el Rosell, anirà be fins que els poders mediàtics ho vulguin, per què aquests també és mereixen un punt i apart.Van donar molt de suport al principi als “Yupis” de Laporta i companyia, per a la que han vingut els mals resultats esportius, s'ha llençat al coll.
És l'historia que és repeteix constantment. Passem de venerar als nostres jugadors i entrenadors, i de cop i volta, sang al mono fins que sagni. No suportem al Cruiff, per què és diu que influeix, i què ?, amb els coneixements que té, és normal que se li demani consell.
En fi a veure si amb la neteja i el foc nou, estic segur que tornarem a vibrar, però en qualsevol cas tinguem paciència i donem suport a l'equip, amb el Laporta, Rosell, o qui sigui.
Ah, i una última reflexió :
Si els catalans fóssim capaços d'unir-nos per fer valer els nostres drets, com fem amb el Barça, i demanéssim alguna “Moció de Censura”, per el tema d'infraestructures, rodalies, sequera, balanç econòmic, apagades de llum, etc, no s'enriuarien els nostres representants polítics catalans i els de l'imperatiu nacional, ni els del “manifiesto”, el PP, PSOE, Tele 5, “la roja” i la mare que els va parir (perdó) em treuen de polleguera i és superior a mi.
Apa salut i a passar la caloreta.

Els Capgrossos

Els Capgrossos
Les figures més petites