dilluns, 17 de novembre del 2008

"El bon rollo" al Maresme


Quin gust dona ser del món geganter, però més en dona ser de la comarca del Maresme.
L’altre dia en una reunió, que tot sigui dit, em feia respecte per no dir por, s’ha de reconèixer que en vaig sortir satisfet i perdoneu la supèrbia, però em sentia amb recança per què va ser un tema que va quedar pendent abans de que la Colla de Sant Vicenç deixés la Vocalia.
Varem solucionar un tema en la que tots teníem a dir la nostra i d’opinions ben diverses. Tots tenien la seva raó més o menys en funció de la sensibilitat personal i per tant totes amb una certa posició de pes enrocada.
Segurament no és fàcil expressar opinions que puguin sentir ofesos als altres, però sense entrar en detalls, si que s’ha de fer esment als companys de Badalona, tenint una actitud de enteresa, saber estar i aportants solucions que van ajudar a reconduir les coses.
Del que si en podem estar segurs, que sense “el bon rollo” que tenim en aquesta comarca, hagués estat gaire bé impossible arribar als acords de permetre que totes aquelles Colles que és vulguin adherir, seran benvingudes i tindran la cabuda amb els dret i uts, això ens fa ser solidaris amb les respectives opinions.
A més varem decidir entre tots la necessitat de com representar a l’ACGC amb responsabilitat i dedicació i això ens té que omplir de satisfacció, tenint en conte que la Coordinadora de Geganters del Maresme és reconeguda al Món Geganter per “el bon rollo” i la molt alta implicació de la seva gent, encomanant a tots els que anem arribant ens identifiquem ràpidament i ens sentim ben ha gust.
Una vegada feta la feina, ens trobarem en un sopar de Caps de Colla i tots aquells que ens trobem a les reunions durant l’any, fins divendres, més de 40 persones estem apuntats, imagineu doncs del que estem parlant, això “el bon rollo”
El que us deia un orgull ser geganter i del Maresme
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Joan,
Si que ha plogut desde el 1991, quan va començar la coordinadora del Maresme, empentada per la Colla de LLavaneres.
Estic molt content que després de tots aquets anys la coordinadora segueixi endavant amb el mateix esperit dels seus inicis. Felicitats!
J.Manel Azuaga

Els Capgrossos

Els Capgrossos
Les figures més petites