dissabte, 29 de novembre del 2008

Sopar de Caps de Colla de la Comarca "del bon rollo"


Feu clic sobre la imatge i veureu quina Colla ...
Un any més, els Caps de Colla i acompanyants ens hem trobat per fer el sopar de la Coordinadora de Geganters del Maresme. Gaire bé érem totes les Colles representades, amb 46 comensals disposats a passar una bona estona.
I tant què ho varem passar bé, entre àpat i glop anàvem passant l’estona amb gresca i ganes de riure, sempre hi ha algú per dir-ne alguna, de fet a veure qui la diu més grossa, no és talla ningú.
D’entrada cal felicitar a la Roser Ercilla, de la Colla de Caldes d’Estrac, què queda encarregada d’organitzar cada any “la festeta” i què duri.La Comarca “del bon rollo” varem demostrar una altra vegada la molt bona sintonia entre companys i companyes, ho dic diferenciant per què ara tenim “mestresses” al cap davant de la Coordinadora del Maresme.
L’Anna de la Colla de Sta. Susanna i l’Agnès de la Colla de Premià de Dalt varen ser les encarregades de fer la salutació, per cert l’Agnès feia anys (no diré els que fa per què no vull problemes...)
En fi, val la pena passar una bona estona amb companys i amics, a més hem descobert costats amagats d’alguns. Efectivament, una vegada varem acabar el sopar els més agosarats van continuar la festa a la discoteca, noi com ballaven, alguns què son els més “serios” o això diuen d’ells, però no diré qui son, mireu les fotos i opineu.
Apa doncs què continuï la Comarca “del bon rollo”, i què per molts anys!!!

Els Capgrossos

Els Capgrossos
Les figures més petites